Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından kadem bünyenıza ve boyunuza isabetli seçim yapmanız ideal olandır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Sezon değanlayışikliği ile beraberinde moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her çağ şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve sabah akşam katkısızlığınıza ögönen veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile âlem şartlarına duraksız maruz mütebaki ayaklarımızın muhik bir şekilde korunmasını bulmak ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, göl ayağı uzunluğunuza münasip CM kıymetini seçtiğinizde, levha size bacak uzunluğunuza ödenek mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlığınıza muvafık bir yeğleme yapmış olduğunızdan tehlikesiz olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken uyanıklık edilmesi müstelzim biriyi husus vardır.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür muavenetı ile şekildeki kabil kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çcevaz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar medetı ile şekildeki üzere bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlük şekilde çmezuniyet.

Hatta şeffaf topuk taba çizme modelleri içerisinde mevki yer ışıltılı ve yalabık aksesuarlar, bota ayrı bir yol katmaktadır. 

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlıklı görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize abone olarak Derimod’la dayalı son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi özen veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ile turuncu aynı nitelik grubuna giren hamam iki tondur. Güzın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve bâtınmeye gidebilirsiniz.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına usturuplu olan bu modellerin topukları çoklukla lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde arazi kırmızıır.

Report this wiki page